KDO SMO?

Podjetje PREMIUM QUALITY deluje pod okriljem dr. Alenka Kužnik Krajnik, mag.farmacije, z večletnimi izkušenjami na področju kakovosti ter sodelovanjem in vodenjem timov na razvojnih projektih vpeljave novih poslovnih rešitev.

 

K sodelovanju pristopijo poslovni partnerji s strokovnim znanjem iz različnih področij. V ekipi strokovnih sodelovanj se najdejo prave rešitve za male in velike izzive manjših in večjih podjetjih.

IMG_4175_Alenka_1
IMG_4205_Alenka_2
IMG_4230_Alenka_3

Dr. Alenka Kužnik Krajnik je v enem od vodilnih farmacevstih podjetij v Sloveniji več let delova na področju zagotavljanja kakovosti ter priprave standardnih operativnih postopkov, izobraževala zaposlene s področja kakovosti, bila odgovorna oseba kakovosti za področja reševanja reklamacij, eskalacij, odstopov in upravljanja sprememb, odgovorna oseba za pripravo deklaracij ter sodelovala pri sklepanju pogodb o zagotavljanju kakovosti. Opravila je SIQ Tečaj za vodilne presojevalce sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015 in vodila presoje sistema kakovosti na različnih področjih. Vodila je time za izboljšave in optimizacije sistemov ter sodelovala pri vpeljavi novih poslovnih rešitev na področju kakovosti.

 

Z željo po zagotavljanju vrhunske kakovosti na različnih področjih življenja, se je odločila za samostojno podjetniško pot z namenom, da približa kriterije za dosego vrhunske kakovosti tudi ostalim posameznikom, podjetjem in službam iz različnih področij in na različnih nivojih kakovostnega življenja in poslovanja.

ZAKAJ BI SE ODLOČILI ZA NAS ?

  • Odlikujejo nas izkušnje in zavezanost h kakovosti na vseh področjih
  • Proaktivno se vključimo v vaš tim in najdemo najbolj primerne rešitve za vaše poslovanje
  • Identificirane rešitve vam pomagamo vpeljati v prakso in ustrezno izobraziti vaše sodelavce
  • Pri svojem delu cenimo in se prizadevamo za pristne človeške odnose, iskrenost ter visoke poslovne in moralne vrednote
  • Veselimo se sodelovanja z vami in novih izzivov pri vzpostavljanju oziroma optimiziranju sistema kakovosti v vašem podjetju oziroma v vaši službi

KAKO STOPITE V KONTAKT Z NAMI?

Pokličete nas na tel. 031 612 964 ali nam posredujete svoje podatke preko kontaktnega obrazca ali na info@premium-quality.si. Dogovorili se bomo za uvodni sestanek, na katerem bomo definirali potrebne aktivnosti. Pripravili vam bomo najboljšo ponudbo.  

Veselimo se sodelovanja z vami in novih izzivov!

Scroll to Top